dilluns, 25 de gener del 2010

- Convidada des de Sanary-sur-Mer

Des de Sanary-sur-Mer (França) -http://lespointusdesanary.fr/- s'han posat en contacte amb el blog "A bord de l'Alzina" mitjançant un comentari a la entrada "Nova singladura", per tal de convidar-los, a ells i a la gent interessada de les Illes, a una concentració de barques de vela llatina, "La Virée de St Nazaire", que es celebrarà del 21 al 25 de maig d'enguany.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Llàstima que aquí no hi podrà anar quasi ningú. Això és el que tindria que fer la Associació, intentar anar a aquests esdeveniments. Com encara no ho sé, però entre tots hi podríem trobar una solució. És una llàstima que tinguem tots la mateixa afició i quasi no ens veiem. Italians, francesos i espanyols (catalans, balears, valencians i més) compartint una mateixa afició i un mateix mar i separats per això mateix que ens uneix.
S'ha de fer alguna cosa per canviar això. De veritat no ser com explicar-me, però per aquestes coses és pel que tindria que utilitzar-se la Associació. Poder enviar una barca amb una tripulació a esdeveniments com aquest, no vull dir a tots, "però un al any no fa mal"

Biel Rosselló ha dit...

Bona observació Joan. Ho tindrem en compte.
Biel