dissabte, 8 de setembre del 2012

- Inici dels cursos de navegació a vela llatina


El primer curs d'enguany tingué tres inscrits, poca cosa segons es miri, però els començaments sempre són difícils i les previsions pel proper curs previst, 6 i 7 d'octubre, són bastant encoratjadores. A dia d'avui, el nombre d'inscripcions supera als del primer.
El dissabte matí, a partir de les deu, s'explicà a terra i amb material escrit les diferents parts de l'aparell de vela llatina amb l'ajuda d'una embarció del tipus Dragonera cedida pel Consell de Mallorc, i, el diumenge, intentàrem fer la part pràctica del curs tot sortint a la mar a bord de l'Alzina. Deim que ho intentàrem perquè el temps no ens ho permetè i acabàrem amb un bon xop però amb ganes de repetir. Acordàrem fer la jornada a la mar durant la celebració de la Diada de Mallorca de vela llatina, els dies 15 i 16 de setembre.
Esperem que més gent s'animi a conèixer el món de la navegació tradicional.
Fotografies

2 comentaris:

Joan ha dit...

Ànim, això sols es el principi. M'agrada la iniciativa. Si ara surt a navegar amb el meu botet es perquè vaig començà fent un curset paregut al que estau fent.

Esperança Riutort ha dit...

Es curs està molt bé, n'Alberto i jo en varem sortir molt contents i estam desitjant tornar a repetir a sa diada es proper cap de setmana. Vos animam a tots!