dijous, 15 d’agost del 2013

Trobades d'estiu a Mallorca

A Mallorca, fins ara i durant l'estiu, s'han celebrat tres trobades d'embarcacions tradicionals a diferents indrets de la costa.

Dinar a bord de la Balear després de la navegació











































La primera fou la 5a Trobada d'embarcacions tradicionals de s'Estelella, el dies 27 i 28 de juliol a la costa sud de l'illa, als voltants de s'Estanyol de Llucmajor. Només es pogué navegar el dissabte atès que el diumenge el fort vent de ponent impedí la navegació.
Cinc embarcacions hi assistiren i gaudiren de la navegació per la costa de s'Estanyol, Sa Ràpita  i Ses Covetes.
Fotografies
 
Embarcacions fondejades a Cala Portitxolet

Tot seguit la 1a Trobada de vela llatina del Molinar se celebrà el primer dissabte del mes d'agost, dia 3, a la barriada del Molinar de Palma durant la Fira Ran de mar. Després de la navegació els navegants i simpatitzants s'empassolaren una bona fideuà feta per en Jaume Amengual del Brandó. No hi hagué cap queixa i la gent quedà molt contenta.
Caldria resaltar l'assistència al dinar del reconegut navegant Giacomo de Stefano.
Fotografies

El dissabte passat se celebrà  II Trobada de llaüts de la costa de tramuntana de la qual us informarem més endavantat.

2 comentaris:

Jaume Rosselló ha dit...

Un estiu més, i ja en van dos, no m'he pogut involucrar tant com voldria en aquestes activitats. Questions de feina m'han impedit participar en la majoria d'esdeveniments. Així i tot vaig poder apuntar-me a la fideuà de la Fira Arran de Mar i ho vaig poder passar molt bé en companyia de gent que feia massa temps que no veia: en Jaume Amengual i família -especial menció al "benjamín", en Jaumet, que no havia tornat a veure des de poc temps després d'haver nascut, deu fer devers dos anys...- en David Oliver, en Bernat Oliver, en Jordi Nadal, en César i família -no puc recordar els noms de tots els infants que s'arribaren a arreplegar...-, també hi vaig coincidir per sorpresa amb Giacomo de Stefano, tot un personatge, (http://www.sateva.tv/entrevista-a-giacomo-de-stefano-man-on-the-river-primera-part/) i en Biel Rosselló, del que he après lo poc que sé sobre navegació a vela llatina...A tots gràcies per acollir-me una vegada més. Esper poder serguir gaudint de la seva amistat durant molts anys més. Tots són molt bona gent.

Associació de vela llatina de Mallorca ha dit...

Ens agrada que gaudissis de la trobada, encara que només venguessis a la fideuà, però mira de venir a navegar quan puguis que sinò et sortirà rovell.
Petons estimat.