dimarts, 8 de març del 2011

- Enregistrament de la marina tradicional per la televisió japonesa

El proper dia 12 de març, pels voltants del Club Nàutic Cala Gamba es farà una navegació de la flota de vela llatina per tal de ser enregistrat per un equip del 1er canal de la televisió japonesa, per documentar la navegació tradicional de les illes.
Us animen a participar-hi. Cal que hi siguin presents totes les embarcacions possibles. És una gran oportunitat per a mostrar el nostre patrimoni marítim al món.

3 comentaris:

LA MAR ha dit...

Potser els japonesos s'en adonaran del que són incapaços d'adonar-se els nostres polítics. En canvi, si això generés algún tipus d'interés al Japó i alguns dels seus més de 200 milions d'habitants decidís venir a conèixer les nostres illes i el nostre patrimoni.......tranquils que les corregudes que hi hauría serien d'escàndol, es rescatarien fins i tot les barques de les rotondes..........JA...........JA.............JA (això no és una rialla autèntica)

Biel Rosselló ha dit...

Tens tota la raó Jaume.

Joan Bonet i Nadal ha dit...

Tal vegada convendría enviar còpia de la noticia a l'administració que pertoqui, ara van calents en les previsions de reserves turístiques. Amb un poc de sort mos envien a la consellera Barceló a negociar amb els japonesos i l'asociació. Jà!
Joan Bonet