dimecres, 2 de març del 2011

- Visita en bicicleta a un taller de mestre d'aixa.


PARAULA. Centre de Serveis Lingüístics i l’Associació de Vela Llatina de Mallorca conviden totes les persones de Mallorca inscrites a la campanya de voluntariat lingüístic Amb tu, en català a un passeig amb bicicleta. 

L’activitat estarà guiada pel voluntari lingüístic Biel Rosselló i consistirà en un passeig en bicicleta per Palma, des de Blanquerna fins al Molinar.  
Es  visitarà el taller de Toni Pep Munar, mestre d’aixa, que explicarà l’art de fer i reparar embarcacions tradicionals de fusta.
 
 Dia: Dissabte, 5 de març
Lloc de trobada: Carrer de Blanquerna, cantonada amb el carrer del Pare Bartomeu Pou, a Palma
Hora: A les 10 h
Duració prevista: 3 hores 
Tothom ha de dur bicicleta. Recordau que els qui teniu una targeta intermodal, si l’emprau el mateix dia 5 de març, podeu obtenir una bicicleta pública a l’Estació Intermodal de Palma (plaça d’Espanya).

Més informació: 
  
Les places són limitades. S’hi admetran les inscripcions per ordre d’arribada.

MOLT IMPORTANT: Si hi voleu dur un o més acompanyants, pensau que heu de fer una inscripció per a vosaltres com a voluntaris i una altra per a cada acompanyant que dugueu.

Es recomana dur menjar i beguda.

Totes les persones inscrites al voluntariat lingüístic que vulguin participar en aquesta activitat s’hi han d’apuntar prèviament accedint a l’enllaç:
  
Enllaç recomanat: 
Activitat organitzada per Paraula. Centre de Serveis Lingüístics i l’Associació de Vela Llatina de Mallorca, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.
 __________Paraula. Centre de Serveis Lingüístics
Carrer del Pare Bartomeu Pou, 31, bxs.
Tel. 971 761 301 · Fax 971 761 947
http://www.paraula.cat/
voluntariat@paraula.cat

1 comentari:

Joan ha dit...

I si no saps anar en bicicleta?