dimarts, 14 de juny del 2011

- Cap de setmana atapeit d'esdeveniments.


El "San Antonio de Pádua" tot gaudint de la navegació

El cap de setmana passat estigué ple d'esdeveniments relacionats amb la vela llatina. El dissabte es celebraren el centenari del llaüt "San Antonio de Pádua" i la regata "Trofeo Fuerzas Armadas". El diumenge, els Amics de n'Agustina feren el tradicional dinar de començament de l'estiu.

A continuació us feren cinc cèntims dels esdeveniments esmentats.

-Centenari del llaüt "San Antonio de Pádua"
El dissabte dematí es reuniren el "Pandora", "Savanna", "Nueva Catalina", "Brandó", "Alzina" i "Volga" per, juntament amb el "San Antonio de Pádua", fer una navegació pels voltants de Cala Gamba. Després entraren a port per anar a la paella amb la qual en Xavier Mulet, armador del llaüt centenari, convidà als amics. Al final s'hi ajuntaren una seixantena.
Per molts anys.
*Fotografies de la navegació i del dinar.
*Entrevista feta a la "Gaceta Nàutica Radio" a n'en Xavier Mulet armador del llaüt "San Antonio de Pádua" amb motiu del centenari de la seva construcció.
http://www.diarioderegatas.es/index.php?contenido_servicio_tabla=template_noticia_detalle&contenido_idnoticia=1630&col2_categoria=8 (a partir del minut 35)

-Regata "Trofeo Fuerzas Armadas"
La coincidència amb el centenari del llaüt "San Antonio de Pádua" fou el motiu de la poca participació de la vela llatina en aquesta regata. L'únic assistent fou el "Sant Jaume".

-Dinar de començament de l'estiu dels Amics de n'Agustina.
Com cada any, els nostres companys del Moll d'Alcúdia celebraren amb una bona fideuà al pinar de la platja d'Alcanada el començament de l'estiu.
*Fotografies del dinar