dimarts, 7 de juny del 2011

- Curs d'iniciació a la navegació a la vela llatina.

Els cap de setmana passat, 4 i 5 de juny, s'ha celebrat en el Club Nàutic s'Arenal un curs d'iniciació a la navegació a vela llatina, adreçat a la gent interessada en aquest tipus de navegació. Un total de deu persones s'inscriviren al curs. Entre els participants n'hi havia que tenien una embarcació aparellada vela llatina i d'altres que no, però amb un denominador comú, l'interès per començar o millorar els seus coneixements de la navegació a vela llatina.


El dissabte dematí, es dedicà a les explicacions a terra dels elements i funcionament de l'aparell. La utilització de material gràfic facilitat per l'Associació d'Amics de la Mar de Menorca i d'una embarcació del tipus Dragonera, aportada pel Consell de Mallorca a partir d'una proposta del nostre amic Vicenç Garcia Delgado, ajudà als assistents al curs a comprendre millor el funcionament de l'aparell.


El diumenge, a bord de l'"Alzina", sortirem a navegar per tal de posar en pràctica enmig de la mar tot allò que s'explicà el dia anterior.
Amb tota seguretat l'experiència tindrà continuitat atèsa la bona acollida i esperem augmentar el nombre d'aficionats a la vela llatina.
Podeu veure les fotografies del curs a la pàgina "Fotografies" d'aquest web.