dilluns, 11 de juliol del 2011

- III Trobada d'embarcacions tradicionals. S'Estelella-Llucmajor-Mallorca


Per tal de facilitar l’assistència de gent a la ”III Trobada d’embarcacions de s’Estelella” us proposam la confecció d’un borsí de gent que no té barca i voldria participar, i un altre borsí d’embarcacions interessades en participar però que tenen problemes de tripulació.
Per tot això, demanem que:
1.-Les persones que no teniu barca i voleu participar a la trobada, confirmeu la vostra assistència tot especificant els dies que vendrieu.
En el cas que no pogueu venir, avisau amb temps. Penseu que la vostra plaça pot esser ocupada per una altra persona que li agradaria venir.
2.-Les embarcacions amb problemes de tripulació especifiqueu el nombre de tripulants i els dies que els necessiteu.
No assegurem que tota la gent que ho sol·liciti  pugui navegar, però amb la vostra col·laboració farem tots els possibles per poder acontentar a tothom.
El dissabte, 23 de juliol, les embarcacions participants poden embarcar els tripulants en el Club Nàutic s’Estanyol abans de la navegació prevista.
Podeu consultar tota la informació de la trobada en aquest web- (http://www.associaciovelallatinamallorca.cat).
Us hi esperem. 
Sense la vostra participació la trobada no serà possible.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant proposta que espero no tingui propietat intelectual i sigui copiada en d'altres manifestacions marineres. Ja n'hi ha prou de deixar les poques barques tradicionals que tenim amarrades a port per manca de tripulants. Felicitats!
Bon vent i salut!

Biel Rosselló ha dit...

Gràcies "anònim" pel teu comentari. Esperem que la proposta obtengui els resultats desitjats.

Anònim ha dit...

Molt bona idea, sovint hi ha gent curiosa per navegar a llatina que hem demana com ho poden fer, enhorabona per gestionar aquest aspecte, si necesitau ajuda, o voleu que montem alguna prova ludica a la trobada, en xerram... jordi de la Balear

Biel Rosselló ha dit...

Jordi quedes nomenat vocal de festes i "jolgorios" de la trobada. Pots organitzar totes les proves lúdiques que vulguis.
Hi ha gent amb idees per a la part musical del sopar de dissabte.
Esteim oberts a totes les vostres aportacions.
Gràcies per endavant.